Thursday, April 17, 2008

Once Upon a Morning..

satu pagi di pantry:

i was making hot delicious frothy nescafe..



kak T:kak T punya anak saudara minta Kak T tolong carikan untuk dia calon la.macam mana ye..(while looking at me)


me: (looking right, left and back..there were 3 of us..the other person was a married lady with 4 kids)err..nape die xcari sendiri kak?


kak T:Dia bilal.xpandai benda2 mcm tu..


me:oooo (sipping the nescafe)


kak T: nadya nak kenal tak?


me: (uhukkk..tersembur nescafeku)hahh??(xtahan trus tergelak)


kak T: eh btol la Kak T tanye ni (serious gile muka)


me:akak..saya dah tunang laa kak..(time ni dah gelak gile)


kak R: (baru join in the conversation lepas basuh pinggan)eh nadya dah tunang ke?lahaii akak baru ingat nak kenalkan dgn anak sedara akak.


me:(duduk atas kerusi..lutut dah lemah)hah??ahahah..saya dah tunang kak(phewwww betapa leganya rase dah bertunang di saat itu..haha)


kak R: iye??ish ish..xbagitau pun budak nie


me:laa saya igt sumer kat sini dah tau..


kak R: (still promote gak)umur dia 36 tahun..ensemmmm..hidung mancung..(sampai part nie dalam hati i was like..akak ni beriye nye nk promote..haha).dulu dia amek medic kat london bla bla bla..


me: (lepas dah abes promote..ade la dalam 20 minit..rase cam 20 jam!) takpe kak..kat sini ramai lagi yang single yang boleh jadi calon(i just smiled and trus minta diri balik bilik)


masuk bilik je..


WAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHA!


lawokkkkkkkk~


p/s- min..if u read this..gimme a call..netime k..hahaha

2 comments:

bojed said...

alaaa

bb pun ramai gek org nak kenen2kan dgn sedara mara derg

bb je xmo

|=p

Nadya said...

elehh..dan dan je

tp bestkan post nie?

;)