Saturday, September 27, 2008

bloody

my nose bled..

thot it was the hingus..

whatever lah malas nak pikir kenapa..

i'm closing down this blog..soon.

so gudbye peeps..muahh~

9 comments:

Mrs Cey said...

tu la i feel nak close down oso.

Jom la berenti dunia blogging nih!

Tapi aku still nak menyebuk baca blog orang boleh??

Nadya said...

boleh2..we'll be the phantom readers boleh??

esahhhh bawalah daku pergi dari sinii..

=(

yatt said...

hmmm, kalu korang nak stop..aku pun nak quit gak laa..

f a r i n a said...

ye. aku pon quit sama.

Nadya said...

jom quit beramai-ramai.

Mrs Cey said...

meh reh, aku kidnap ko!!! Jadi ama de casa rumah ku yg hijau ni...

meh la meh la.

I want to chill, go for walks and laze in cafes.

bojed said...

ada org tu semakin hot la di hari raya ini

haha

Nadya said...

hoho apekah ini

public confessionkah??

awesome blossom said...

apa semua nak quit ni? jgn la weihhhhhhhhhh... huhuhu