Wednesday, September 24, 2008

B0d0 (updated)

"Serupa juga kalau orang bagi sedekah, awak tak terima ke sedekah itu?’’ ujarnya.

Shame on you. A big snob. A stupid ***hole

Samakan dengan sedekah???Apa bodohnye ko ni?? (marah la ni!!!)

Kisah si bodoh

updated
seeeee seeeeeee

mmg tepat what i wrote yesterday

cuma tak tulis dalam paper je

takpe..

this person has done me a favor..hahaha puas hati akuuuu

read here

8 comments:

bojed said...

amboi

marahnya kak

apa cite ni

ade org nak bagi rasuah ke

Nadya said...

bg rasuah mende

dah mmg salah tu ngaku je la

ada samakan dgn sedekah.mangkuk.

bangang punya manusia.bodoh!

bojed said...

ooo ni cite politician dengan ppuan china tu ke?

Nadya said...

kan ada link tu.

anis-chan said...

now i understand what was it about. ko ckp ada link baru la aku raba2 dgn mouse all the wordings hehehehe.

anyway, btl2 aku sokong. ape ke benak sgt manusia tuh.. patut campak dlm lombong je org cmtu. xguna jadi exco.

Nadya said...

exco satu hal..

muslim lak tu..bangang.

bojed said...

x pasan la ada link

anyway, org mcm ni patutnye kena expel je, x kisah la dari parti mana2 pun.

xleh ada public figure mcm ni

Nadya said...

i dont care much abt the public figure

pissed off coz it came from a muslim.