Thursday, November 25, 2010

Alarm clock 5.30 am

ini budak kicikkk..pukul 5.30 pagi dah bangun..merengek2 mintak bawak jalan2..tepuk2 suh tido balik taknak..duk hekkk hekkkk tak benti2..adoyaiii kot ye pun sayang tunggu le kol 7 ke 8 ke..ini taik mata mummy n babah pun xsempat nak berselepet lg..

semalam senyap je die tido..check2 dlm kelambu tudung saji die tu tengok2 dah tertiarap..tah bile die pusing meniarap pun tak tau..panik kejap igt tersembam tak boleh bernafas ke pe..tgk hidung clear.tak tertutup.comfy sangat kot position camtu..mak die ni yg risau..cepat2 terbalikkan and bagi tido mengiring.

sekarang ni suke main sorang2 dah..mentang2 dah boleh pegang kaki, booties salu tercabut sebelah..haha tergelak sana mengekek sini..tapiiii bila nampak je kelibat org, dan2 hukkkkkk nanges ngada2 nak suh angkat dukung..adoiii manje bebebor niii..gerammm sungguh!

tengok la ni..caner tak geram kan..



leng chai sesat..haha

5 comments:

Fadeadsy said...

my imaan pun mmg jadi alarm clock. pukul 5 plak tu. photo ni mmg nampak mcm anak apek.

Mawar_Mohamad said...

Hamzah pun gitu sekarang,tau2 je nak kejut abi ummi dia suruh bgn dah dekat jam 6 pagi time for solat subuh ;)
Nak complain macamana pun sure sejuk cair kita ok bila renung muka anak kita yg awal2 pagi dah berikan senyuman dia pada kita (tapi ada gak time bgn2 terus nangis xingat dunia nak susu).hehe

Yatie said...

Hanafi plak 3.00 and 5.00 mesti bangun gak.....sama kes macam aydan mengiring sajer dier....takut jugak klu tk bernafas if kt tido tak sedarkan diri ;P

cute ar aydan.....

Jehan Najib said...

nadya, awak tunggu dia pandai nk merangkak sok... mmg tutup nyamuk tu bleh campak longkang... silap2 aribulan, dia bleh bukak selak sendiri penutup tu..

yanna.lyana said...

OMG yayie! Leng Chai for real! :D