Monday, February 22, 2010

Miss him...






Ya Allah..i really missed him..terribly..:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

my tiki tiki bom bom (my manja name for him bila nak dokong n polok2 die)tak balik umah for the past 3 weeks..he went out as usual after his meal and never came back home ever since..

no more his cheekiness..no more si kuning waiting in front of the gate just to get in the car everytime we came back from dinner..

he loved naik kereta and even more when my dad bawak dia jalan2.. 

no more si notty yang selalu panjat meja makan just to take a nap and teman we all mkn whenever we had our meal..

no more balik umah kedek2 everytime we called his name..tak kira la hujan lebat ke..tengah malam ke..he wud surely came back..lambat or cepat je..

no more gigit2 manja my betis kalau dia lapar..no more kejar2 kaki Mr Hubby bila dia jalan..

no more buat muka kesian minta didokong..

haih..the house felt so sunyi..takde dah ngiau ngiau kurr kurr (sumtimes he wud buat bunyi mcm ayam..bila nak mengada2 gedik)

I MISSED HIM SO MUCH..

kiki...balik laa...

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

6 comments:

newlifenewbeginning said...

alahai kiutnya kucingggg
reminds me of my old cat ciki yg i letak as my avatar dlm blog..

hmm kucing jantan tak balik umah, musim mengawan ke skang ni huhu

NURUL said...

ooo kamu minat kucing ye nadya

Nadya said...

hamizah: huuu dah lame dah musim..xblk2 gak..sedey2..

nurul: minat but my kucing semua kucing jalanan yg dtg beranak kt umah i..xsampai hati nak buang..so bela je..bila xblk..xtahan btol sedey..huhu

mamaelly said...

hye nadya..lama tul tak singgah blog nadya nie..elly pun kat kluang ada seko kucing cam tu...ngah ayah elly manja sangat.kadang2 ayah borak2 cam borak ngan orang.tp kalau tiap kali elly balik mesti dia manja2...ayah cakap dia rindu..hehehe ntah ape2

Nadya said...

hye elly..update kadang2 je pun blog nie..ikut mood..

abah kita pun same..ckp ngn kucing mcm ckp ngn org..kucing tu pun cam paham je kan..haha mak kita sedih lg sampai skang..act kita pun same tp xnk pikir sgt..nnt meleleh2 air mata tak benti2..xelok utk baby lak..huhu

Anonymous said...

Your kiki looks the same as my upin.. Wish u get ur cute kiki back..