Friday, February 13, 2009

A Quickie

Lately nie banyak sungguh cravings gue..macam mana la pipiku ini tak membulat dengan jayanya..dan juga errr perut..seperti biase laa..berlipat2..haha

Last week's craving:

Korean BBQ (treat mummy and daddy to Seoul Garden Pantai Dalam..ahhh lamb grill sangat juicyyyyy)
IKEA meatballs (tah berapa juta kali makan..still tak jemu2. siap beli jam die lagi..and the gravy yang dijual di dalam paket..but y the frozen meatballs dah tak jual??grrrrr)

Yesterday's:

Hainanese Chicken Rice (ended up going to Chicken Rice Shop..ayam double tuuu..siap pow nasi hubby lagi..wahhh hebat tak hebat lah gue sekarang ini..haha)

Today's

Johnny's golden mushroom (yess..berjaya pujuk hubbyku ke alamanda after work..uuuu xsabarnyeee mau makannn)

8 comments:

The Mrs-Bride said...

wahh.. udah ada cravingsnya?? hihhii.. ;)

Anonymous said...

kak nadya...still remember me?
puteri nazlin...kita sama kat tadika homalee dulu..dh ada baby??

Nadya said...

OMG!!!!

adik ning????waaaaaa lamenye xdgr kabar..dlu ade jugak cari2..tp xjumpe laaaa..how are u?skang kt ne??caner ley jumpe blog ini?

waaaa contact me pls..YM aikorina2003.

baby?doa2kan la yek..hihihi

Nadya said...

knits: hihihi..=p

Mrs Cey said...

eh eh. adakah? mungkin kah?

The Mrs-Bride said...

wahh.. gelak2 kat i tu.. dah ada lah tu.. spill the beans, babe!!!! hihihi.. :P

azheazam said...

yayie dah jadi mak yong ke??

wahh sharp shooter bojed!!!
dah bleh pakai suar askar ni!!

Nadya said...

haha korang nie klakar la..lums lagi setakat ni..sumer tu spekulasi je..

papepun..doa2kan la yeh..merci!!=D

azie:nnt aku suh die pakai suar askar k..hahaha