Tuesday, December 21, 2010

HELP! S.O.S!

Ticker menunjukkan 4 days until my 2nd Anniversary..whoahhh pantasnyeeee masa berlalu..

tapi..

still tak tau nak celebrate di mana..

sejak bersalin aktiviti makan di luar sangat la minima..selalu pegi tempat yang dah berpuluh2 kali pegi..takkan nak gi kot..tak spesel laaa..haha

any suggestions friends?

tempat yg romantikus and food sedap..di manakah??

7 comments:

Mawar_Mohamad said...

hmm.nak romantic ambience and lots of food choices?i rasa delicious is a nice restaurant.
tapi mmg plan nak smbt by mkn luar ke?u can instead have a nice romantic meal just the two of u at home kan.tp aydan kena org lain jaga lah for few hours hehehe.

effa said...

huu..soryla.

i pun da lama tak gi makan2 syok kat tempat romantikus tu sume.=(

balik2 nando's ajela.haha

yanna.lyana said...

Yayie, anywhere in KL? Or ada anywhere specific.... I can suggest places zaman manis-manis dulu yg nice! :))

raducaca said...

tamarind mandi-mandi @ ampang!

tp dulu mase kami pegi sevisnye quite slow
tp food mmg lah sgt scrumptious!
tp ini adalah 2 years back
tidak lah tahu die sudah berubah ke tak

hehehe

Ayuraza said...

i think delicious is the bess place..tak pun kl tower...hehe
leh pusing2 tengok kl..
nak jauh..pegi ler berhoneymoon kat tempat2 sejuk ke..pulau ke..hehe

tapi agreed..ble da ader anak..time outing sangat minima..;P
sebab tu ble kuar je jadi macam org jakun...hahah

Nrfadlh said...

pergilah fine dining, candle light dinner. hehe. tp biasa mahai je lebih, makanan so-so je. tp ambiance romantic lew.

Nadya said...

rosey: ohoo duk ngn parents skang nie..nk candle lite dinner 2 org kat umah xdpt la..haha

effa: itu la kering gile idea.sbb dh lame xjln..balik2 ikea meatballs..hahaha

mama: in kl/sel yg dekat2 nk gi la..plsss i know u have loads of places in mind..hehehe

rad: was thinking situ gak..sbb ambience cam ala2 romantikus kan..tp food xsure..neways tq!

ayuraza: ahaa kl tower tgk view best la..but tgk review ckp food cam so-so..kat restoran bese pun ley dpt..huhu

nrfadlh: itu la..tgh cari yg ambience best food superb..haha ade tak?

keep it coming girls..i loikeee!thanks all hehehe