Thursday, September 30, 2010

JEng..jeNG..JEng

kelahiran semula..




*

*


*


*


*


*








sama tak??hehehe


9 comments:

Puan Jiha said...

hehehe comelnye

sama sama

nurul aziyana said...

wah sejibik!...maknyer ke paknyer tu?

Nadya said...

hehehe...maknye.tp lg tembun..haha

Yatie said...

seiras tp tak serupa kan

Mawar_Mohamad said...

waaah chomelsnye makin tembam ur baby Nadya :) u beli rompers dia kat mana yg rasa harga berpatutan?i cari2 at JJ midval semlm mcm da xde byk pilihan rompers suit size hamzah.dia plak cepat membesar makin tembam bdn berisi.baru 5 bulan tapi end up semlm i belikan dia romper 6-9 months pun xnampak besar sgt utk dia.pick yg at mothercare pack of 7 rompers tu.rasa mcm berbaloi gak dgn harga.agak2 bleh pakai dalam 2 bulan je lg.

Nadya said...

haha Rosey makin tembam dan berat.ni nak masuk 4 months tah bape berat die.3 months 7kg ok.and sleepsuit yg i bought kt MC for 6-9 months skang nie pun cam dah muat2.can u imagine that?i have to restock dgn cpt.lesson learnt now i beli yg 9-12.huhu.MC berbaloi lg bile ade sale for that 7 pack.salunye rompers i beli murah2 yg online.sbb pakai kejap je.and byk ley dpt dgn harga murah.JJ xbyk choice and agak mahal gak.utk basahan beli yg murah2 dah.
hamzah pun makin besar tgk..kejap je kan??huhu

Quiyah said...

eh nadya, samala..tp of course tak serupa..
geram tgk, dapat pipi die ni, habislah i gomol-gomolkan..

idayusof said...

Nadya
sama gila hokei. sungguhla kelahiran semula

chik star said...

hihi..
betul2 sebijik.

:)