Saturday, December 19, 2009

My hubby...

First time jumpa with your hubby bila and kat mana
tak jumpa..tengok je..dlm friendster..wahahaha

Love at first sight?
Nah..i don’t believe in love at first sight..not my cup of tea..hehe

Who is he when the first time u met him?
dia adalah seorang yg sgt tembelll

How long it takes for him to ask u out for a date?
tak lama pun..coz die dah terpikat denganku..hehehe tapi tuan punya badan nie tak mahu..dalam erti kata lain..mereject..hahaha

First place dating di?
kat McD mid valley..and he was 2 hours late! Grrrrr…tapi lepas jumpa hilang geram..haha =p

How he proposed?
Out of the blue masa dalam kereta to keluar dating..he said ‘jom kawen’ dengan muka selamba. and I said ‘hahahaha’. Didn’t believe a word he just said..sbb die bkn jenis yg serius..semua benda pun nak buat lawak..hah amek kene gelak!

Special date with your hubby?
Bertunang : 29 Disember 2007
Diijabkabulkan : 25 Disember 2008 (ehhhh tgk ticker kat atas tu..heeeheeeheee =D )

Changes that he asked you to do?
Jangan gigit kuku..salu kene eyp eyp bila curi2 gigit..sorok2 pun ley nampak..aiyooo~

What is it about him that you love so much?
He’s not the typical type of husband yang menyerahkan urusan rumah to wife sahaja..he helps to cook, do the laundry and now since keadaanku macam ni..hormon haywire, emotions tunggang terbalik..die la yg wat everything..even masak air panas and prepare air suam for me to mandi..awwhhh…thank you bb.. love u sooo much!(harap2nye bkn time2 canie je rajin ek..hihihi)

What is about him that u wish he would change?
Change his mind of naming our future son with muhd fabregas *tepuk dahi*

You will lose your mind n crack your head when he?
Refer to q 1 again, the tembelness of him really made my blood go upstairs u know..dari mood happy2 nk jumpa die trus jadi raksasa gorgon..hilang trus mood..mana taknya..dah la bg si gadis (ee yekkk) menunggu which is so tak gentleman la kann..tunggu die pulak berjam2..bersiap je 1 jam..kalah I tauu..OMG!!Nasib la diriku ini penyabar yang amat. Tapi sejak kawin ni, ada laa improvement *clap2*

U will smile tru your eyes for the whole day when he?
gets ready before i do..haha

Complete below sentences...
my love towards my hubby is as big as...infinity =)

4 comments:

farhati said...

aku ngan kakak aku sukati bagi nama bakal anak sedara ala2 cam tuh laa..

kalau boy: ahmad federer syakir. kalau girl: federin syakirah!

anyway, congrats!! =D

Nadya said...

haha..wont be surprised if anak ko sok nama2 cmtu..heheh

thanks!doakan sumer ok yea..=D

jarrot locx said...

lembab tu xleh nak watpela...sudah terkenal sejak dari zaman skolah..kalo xlembab bukan bojed namanya...wakaka..

PixiePwincess said...

amboi amboi amboi. yang bagi statement kat atas tu pun apa kurangnya? hahahahah sama aja la korang dua tuu.

btw, ckp kat bojed, cuba bayangkan kalau satu hari nanti fabregas tu terkena scandal cm tiger wood ke hapa ke, tak pasal2 sampai bila2 pun org igt dia because of the failure, not because of his glory. hoho