Monday, April 6, 2009

7 days..

It's monday..and genap la seminggu duduk di rumah baru..berdua..

sunyi sepi je rase..

kalau dulu duk kat umah my parents..walaupun selalu pun berdua je kt bawah tu (conquer bilik tv hehe kijam)..tapi ada kelibat abah atau mama kadang-kadang menjenguk (really missed them ..nak pulak tengah preggie nie..wuwuwuwu)..tak pun Kiki and Tom datang meow meoww bising nak makan..huhu (rindu la pulak kat dua ekor tu)



org tgh mekap pun nak ngendeng..haih pak sebok betul haha



sekarang ni..dua orang je..hubbyku lagi la terasa..dia kat rumah dulu ada 2 orang adik..lagi ramai kan..



tapi takpe..bak kata orang this is the time to be on your own two feet, rasa susah hidup sendiri and as for me..to be a housewife..selama ni mama yang buatkan itu ini..hihi i'm still adapting to the new role and responsibility..



and syukur ada seorang hubby yang sangat memahami dan baik hati dan sangat menyayangi..



y?


sebab dia tolong kemas rumah, angkat itu ini, masak lagi..yes he cooks..=)

the menu the other day: Ginger steamed chicken, 'burnt' mashed potato (haha..more like smoked laa) and mix vegetable soup..western abesss. tastyyyy and yummyyy *drool*

and he made breakfast pagi2..because lately ni sangat la penat..fatigue to be exact..symptom2 preggie kot nie..alhamdulillah tak ada morning sickness ke ape ke..walaupun dah masuk 6 weeks (wah cepatnye) kalau tak lagi pening hubbyku itu..hihi




thank you bb for everything that you've done for me..i love you..muaaahhhhh~

by candidsyndicate

6 comments:

peonate said...

yey bestnye ! haha tak saba nak duduk 2 org gak but ye lahh before ni aku basuh baju or iron pun kadang² je.. but after this, no more bibik have to do it on my own :)

btw korang bertiga lah :)

farhati said...

uuu..bojed masak!! kalau dapat suami yang domestic camnih aku pun nak kawen!! hehehe..

nadya, bojed.. house warming takde ke?? heheh...

Ushna said...

You know Nadya... Now that my wedding is coming, I need brush a lottt of my cooking skills (ade ke pon).. Jashar eats a lot!!!!! Mampos gue.. kena study cooking books ni.. LOL!!! Hey Congrats on your pregnancy!!! HEHEHEHEHE You know.. it's unbelievable. dah lompat setempat? ehh no. Not Good for the Baby, right? See.. I am picking up a thing or two...

fain said...

congrats yayie! cepatnyee ;) murah rezki u both!

Nadya said...

peonate:oh ye..bertiga..hehe berdua mmg best..tapi penat sket la (sket ke ek..cm byk je haha)sbb sumer pun kene wat sendiri..kalu ade yg nolong tu syukurrrr alhamdulillahh..haha

farhati:cari yg domestic la atie..ley masakkan..huhu
house warming tunggu complete dlu umah tu..ini kalah umah bujang..haha

ushna:yuppp..silalah kumpul resepi byk2 if dats the case.huhu thankies for the wish!xlompat..tiptoe setempat je..hahaha

fain: thank you dear!alhamdulillah rezeki..=)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛